Dell servers

Full Service

beleefhetNU! werkt samen met verschillende professionals. Indien je dat wenst verzorgen wij Full Service. Dat kan bestaan uit volledige webservice, email instellingen, inhoud van de pagina's (tekst en beeld), updates, backup, inlogscripts, webwinkels, installatie CMS enz.

Afhankelijk van de ervaring en wensen van de klant zal in overleg afspraken gemaakt worden. Webbuilding is een dynamisch proces waar de wensen van de klant centraal staan.

 

Als je wilt beginnen met het web zullen wij eerst een gesprek hebben over de wensen. Veel kan natuurlijk, maar daar zit ook een prijskaartje aan. Soms kun je slimme keuzes maken die goedkoper zijn en toch aansluiten bij de wensen op het web.

 

Er is al een Full Service pakket vanaf €750,=, waarbij design, fotografie, tekst, DTP, email geregeld wordt. Hosting wordt jaarlijks gefactureerd en is afhankelijk van het gekozen pakket en domein. Backup services zijn al mogelijk vanaf €6,95 per maand. Jaarlijkse update €100,= (2 uur) Prijzen zijn excl BTW.

 

Kiest u er voor om op basis van een design zelf aan de slag te gaan en heeft u af en toe hulp nodig dan wordt een uurtarief gehanteerd. Dat tarief is afhankelijk van de vraag en professional (€50,= tot €125,=). Veel klanten willen een mooi design aangeleverd krijgen en vullen dit met het eigen materiaal. BeleefhetNU! beschikt over een eigen uniek invoersysteem, op maat gemaakt voor de klant. Dat kunt u aanschaffen.

Let op! Soms lijkt het goedkoper om zelf pagina's te maken. Onze ervaring is echter dat het oplossen van problemen van een klant veel tijd kost. Door een eenmalige investering te doen, scheelt dat op termijn vaak veel geld.

 

Voor meer informatie: BeleefhetNU!

 

 


Ga naar de homepage >