05 ondersteuning

beleefhetNU!

Ondersteuning

Veel hulp is natuurlijk te vinden op het web. Professionele apparatuur is één ding, het gebruik ervan is een vak apart. Het zelf maken van audioproducties of videoprocducties is een vaardigheid die veel tijd in beslag neemt om de fijne kneepjes van het vak te leren. Neem die tijd. Zoek op internet naar forums waar de tips en truuks te vinden zijn. Het zal je helpen op een hoger niveau te komen.

Audio

Meer informatie over een USB microfoon en opnames daarmee. Lees ook het artikel op mijnictproject.Daar is ook meer informatie te vinden over audacity of audioformaten.

Vraag het een expert in home recording: Veel tips en truuks te vinden op zijn site: http://www.batink.com

Of lees dit waardevolle artikel over allerlei soorten microfoons (dynamisch, condensator, groot memebraam of klein membraam enz) van sE Electronics mic_technique_and_applications_book

En meer info over de XP308i is hier te vinden:

Video

Lees meer over het gebruik van de triplehead2GO en de dualhead2GO op de matrox site en bekijk of je videokaart geschikt is voor het gebruik met de videosplitters.

Of als je grotere en professionele oplossingen zoekt:Lees het op de site van 9xmedia. Lees ook in het volgende artikel hoe je met hulp van VLC player, een server en meerdere werkstations een videowall kan maken (voor de pro)